Auditie

EXTRA AVOND OP 4 OKTOBER!

Over GRAS

Theatergroep GRAS maakt gedurfd, brutaal, fucking vet theater. Dit doen wij met iedereen: amateurs, professionals, jongeren, volwassenen, nieuw talent en oudgedienden. We staan midden in de maatschappij, niet alleen met wat we doen, maar ook met wie we dit doen. Omdat we gehuisvest zijn in Nijmegen, vertellen we Nijmeegse verhalen aan de wereld; en de allerbeste verhalen van de wereld aan Nijmegen en omgeving. Ons theater omarmt het rauwe en het snijdende, maar presenteert dit op een glitterende, gepolijste manier.

Met Theatergroep GRAS zoeken we de grenzen van amateurtheater op.  Onze gewaagde stijl schuwt ook de ruwe randen van de maatschappij niet en opent het gesprek. Per jaar maken we op dit moment 14 amateur-, jongeren en educatieve producties vanuit onze studio op het Honigcomplex in Nijmegen.

We zijn partner van Theater Na de Dam, Theater voor Keti Koti en Stichting Nijmegen Wederopbouwstad. We werken samen met Theatergroep Kwatta en Stadsschouwburg Nijmegen.

Audities

Op 29 September en extra op 4 oktober 2021 zijn er audities. Denk niet meteen in stress, er staat koffie en thee klaar, er zijn koekjes en de avond is in workshopvorm. Samen zoeken we uit of wij vinden dat jij bij GRAS past, en of jij vind dat GRAS bij jou past. Zie het als een kennismaking.

Data & Tijden:

29 september | GRAS | 19:30 – 21:30
4 oktober | GRAS | 19:30-21:30

Meld je aan via info@theatergroepgras.nl

Is Theater iets voor jou, of voor iemand die je kent?

Voor wie
GRAS is voor iedereen! Ervaring of leeftijd is niet belangrijk. Dus meld je aan, alleen, of samen met iemand, of mensen die je kent. Hoe tof als je samen met je moeder, huisgenoten, studievrienden, collega of vriendin op theater zit?

Welke avond?
Van maandag tot donderdagavond zijn er groepen, en we werken aan teksttoneel, moordnachten met veel improvisatie, communityprojecten op basis van interviews en nog veel meer toffe projecten. Er zit altijd iets voor je bij!

Voor een seizoen/jaar (vanaf dat je instroomt) bij GRAS betaal je 275,-. Dat mag in termijnen.