Audities, Cursussen & een gloednieuwe Theaterwerkplaats

  • 2 min read

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur. Wat we precies gaan doen? Iedere twee maanden een Moordnacht bij Brebl, en verder houden we het nog even geheim.

6 September zijn de audities voor ons nieuwe seizoen, en voor onze nieuwe Theaterwerkplaats voor jongeren tussen de 18 en 26. Meer weten? Check de betreffende pagina’s.

In de Theaterwerkplaats ga je aan de slag met klassiekers, omdat Theater voor jou geen hobby, maar een passie is, of omdat je audities gaat doen voor Kunstvakopleidingen. Speelster Lucinda, die in september begint aan de opleiding Docent Theater in Tilburg zei over GRAS: “Super toffe leerschool in een fantastische groep met een toppertje van een artistiek leider! ?. Had het voor geen goud willen missen!”

 

Het afgelopen seizoen kregen we vaak de vraag of GRAS ook cursussen voor kinderen of volwassenen aanbied. Vanaf september is het antwoord: Ja!

We beginnen met 4 Cursusgroepen, voor kinderen tussen de 6-9, 9-12 en 12-15, en voor Volwassenen. Lees er alles over op onze cursuspagina.