Gratis naar Moordnacht Maart?

  • 2 min read

Ben jij voor je bedrijf, instelling, studievereniging of studentenvereniging op zoek naar een tof (team)uitje? 

Op 27 en 28 maart spelen we 4 voorstellingen,  een vroege om 18:45 en een late om 21:15, voor gratis testers. Mail vanuit welk bedrijf, instelling of vereniging je gratis wil komen uitproberen en claim 4 tickets.

Moordnacht is het perfecte uitje voor ieder team. In een ontspannen setting kijk je eerst naar verhoren en flashbacks van een moordzaak, vervolgens verhoor je in teams van 6-8 personen alle verdachten en tot slot zie je de reconstructie en wint 1 team

 

de Moordnachttaart.

Tof voor teambuilding, groepsversterking, kennismaking en een leuke manier om mensen op een andere manier te leren kennen. We hebben normaal groepstickets voor 8 personen, en vanaf 50 man is het mogelijk een prive voorstelling te boeken voor 13,50 per persoon, inclusief consumptie, op onze locatie in het Honigcomplex, of op een externe locatie.

Moordnacht Maart uittesten is volledig vrijblijvend.
Speeldata:

27 maart 18:45 & 21:15
28 maart 18:45 & 21:15