Vertel nog eens over De Oorlog 2018 – Kaartverkoop Gestart!

  • 1 min read

Voor het derde jaar op rij maakt Theatergroep GRAS een versie van Vertel nog eens over de Oorlog naar aanleiding van interviews met ouderen uit Nijmegen die de Tweede Wereldoorlog in Nederland meemaakten. Dit jaar Nieuwe interviews en Nieuwe verhalen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Koop je Tickets hier.
Speeldata
2 mei – 20:00
3 mei – 20:00
4 mei – 20.45
Theater Na de Dam
Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei om 21.00 uur zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens de negende editie van Theater Na de Dam spelen gelijktijdig meer dan tachtig voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. www.theaternadedam.nl