5 Vragen aan: Steve van Doorn

  • 3 min read

In de aanloop naar de audities van 2 en 9 september stellen we acteurs van GRAS 5 vragen. Deze post, Steve van Doorn

Wat was je eerste voorstelling bij GRAS?

“Ik speelde een doorgesnoven rich boy in moordnacht September, het proces ging supersnel, voor ik goed en wel wist wat ik moest doen stond ik al te spelen, dat was intens, snel, spannend, nieuw en echt heel erg leuk!”

Wat is je beste rol bij GRAS?

“ChaCha by far! Ik speelde een prostituee in drag, in een korset, met een pruik, compleet geschoren, en ik had nog nooit zoiets gedaan. Ik had uberhaupt qua voorbereiding nog nooit zo veel gedaan voor een rol, en ik was heel trots, en tevreden met het resultaat!”

Wat is een gek moment dat je bijgebleven is?

“Dat zijn er een hoop! Het eerste dat in me opkomt is een snelverkleding die mis ging. Uiteindelijk hebben mijn medeacteurs dat moeten vol spelen, en dat lukte vlekkeloos. De tweede avond ging het overigens wel goed!”

Welke voorstellingen staan er voor jou op de planning?

“Ik speel sowieso van 19 tot 22 september in Wat zegt de Wijk: Waterkwartier. Verder waarschijnlijk een project voor het Shakespearefestival, en ik heb de kans gekregen om in november een Moordnacht te regisseren, dus daar kijk ik ook naar uit!”

Heb je een tip voor mensen die (misschien) op auditie komen?

“Laat het beste van jezelf zien, de rest kun je leren!”

Meld je aan voor de auditie per mail via info@theatergroepgras.nl of vul het contactformulier op onze website in. Op 2 september is er een extra avond waarop je mee kunt doen, daarnaast is er nog plek op 9 september. Beide avonden starten we om 19:30u in onze studio op de Waalbandijk 14G in Nijmegen.