Meteen naar de inhoud

GRAS Auditie op 20 September!

  • 2 min read

We kiezen er voor om de auditie van 5 september uit te stellen naar 20 september, en ons seizoen iets later te beginnen.

Aanmelden kan vanaf nu door een mail met foto te sturen naar info@theatergroepgras

GRAS gaat het eerste half jaar aan de slag met 2 producties:

A Christmas Carol
Charles Dickens’ bekendste werk en een echte klassieker die we met veel koorzang, een heerlijk decor en prachtige kostuums, en een heleboel theatermagie tot leven wekken.

Nijmeegse Verhalen
GRAS keert eindelijk terug naar community theater! Samen met makers Nicky Ebbeng, Elky Rosa Gerritsen, choreograaf/maker Bas van der Kruk en schrijver Machteld Touwen en een hele grote groep acteurs gaan we ontmoetingen aan, bevragen we onszelf en elkaar en vinden we de mooiste verhalen van Nijmegen. De achterliggende gedachte is dat iedereen een verhaal heeft, als je maar bereid bent te luisteren. Deze voorstelling speelt als grote route in de binnenstad.

Vanaf januari pakken we het prachtige Leopoldstadt op, een stuk met 37 acteurs over de gelijknamige Joodse wijk in Wenen dat vertelt over een generatie die grotendeels werd uitgeroeid. Daarnaast gaan we met kleinere groepen aan de slag met Extremely Loud & Incredibly Close naar het gelijknamige boek, en duiken we in Stalking the Bogeyman. We sluiten het seizoen af met een Shakespeare: Henry VI

Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.