Auditie voor 3 voorstellingen op 20 februari!

  • 2 min read

GRAS is op zoek naar Acteurs! De volgende auditie is op: 20 februari 2018

Audities bij GRAS zijn altijd in workshopvorm, en altijd gratis. Wij zien audities als een wederzijdse kennismaking, en een laagdrempelige manier om te zien of GRAS bij je past. Met 12 producties per seizoen is er altijd wel een voorstelling die bij je interesse of agenda past.

Voor 20 februari zoeken we acteurs voor 3 producties:

THE WAVE | DE GOLF | DIE WELLE

Naar de films en het boek waarin een docent een experiment aangaat met zijn klas om aan te tonen dat een beweging zoals die van de Nazi’s echt niet zo uniek is, en absoluut nog eens zou kunnen voorkomen.

Repetities op vrijdagavonden, en op 6-8 zaterdagen.

 

Moordnacht Maart – Dragqueens

Start your engines, Moordnacht duikt in de wereld van Drag, glitter, pruiken en shade. May the best woman win!

Repetities op dinsdagavond vanaf 20 februari, en op 2 zaterdagen

 

Vertel nog eens over De Oorlog 2018

Iedere acteur interviewt een oudere die de Tweede Wereldoorlog heeft meegemaakt. Samen met een kindercast maken we een collagevoorstelling waarin we een antwoord zoeken op de vraag: Wat betekent Oorlog vandaag nog?

Repetities op maandagavond.

 

Theater is het mooiste vak, de tofste passie en de leukste hobby ter wereld. En bij GRAS is die passie het grootste goed, want theater is voor iedereen, en dat stralen we zoveel mogelijk uit.

Per seizoen maken we ten minste 12-14 producties, en daar zitten familievoorstellingen, klassiekers, community art projecten en losse producties tussen. Vaak werken we vanuit tekst, vaak vanuit improvisatie, en vaak vanuit bronmateriaal als een boek, interviews die we afnemen of een film.

Laat je overdonderen door GRAS, en kom Theater spelen.

Meld je aan via onze site of mail naar info@theatergroepgras.nl