Ga naar de inhoud

MEEDOEN

De eerstvolgende audities zijn in september 2024.

Op dit moment kun je je aanmelden voor de wachtlijst. Zodra we in september auditie data gepland hebben krijg je een mail.

Mailadres: info@theatergroepgras

Voor een goed beeld raden we aan een portretfoto, je motivatie en (eventuele) ervaring mee te sturen.


Contributie
Spelers van GRAS betalen, net als bij iedere andere vereniging, contributie. Voor 2023-2024 kiezen we ervoor de contributie gelijk te houden met 295,- voor een heel seizoen, het aantal producties dat je speelt maakt daarvoor niet uit. GRAS is aangesloten bij Stichting Leergeld en bij de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen. Wil je niet een heel jaar meedoen maar slechts 1 productie dan is er altijd iets te regelen.

Repetitie Extreem Luid & Ongelofelijk Dichtbij

Over GRAS

Theatergroep GRAS maakt fris, brutaal, f*cking vet theater. Dit doen wij met iedereen: amateurs, professionals, jongeren, volwassenen, nieuw talent en oudgedienden. We staan midden in de maatschappij, niet alleen met wat we doen, maar ook met wie we dit doen. Omdat we gehuisvest zijn in Nijmegen, vertellen we Nijmeegse verhalen aan de wereld; en de allerbeste verhalen van de wereld aan Nijmegen en omgeving. Ons theater omarmt het rauwe en het snijdende, maar presenteert dit op een glitterende, gepolijste manier.

Met Theatergroep GRAS zoeken we de grenzen van amateurtheater op.  Onze gewaagde stijl schuwt ook de ruwe randen van de maatschappij niet en opent het gesprek. Per jaar maken we op dit moment 10 amateur-, jongeren en educatieve producties vanuit onze studio op het Honigcomplex in Nijmegen.

We zijn partner van Theater Na de Dam, Theater voor Keti Koti en Stichting Nijmegen Wederopbouwstad. We werken samen met Theatergroep Kwatta en Stadsschouwburg Nijmegen.

Voor wie
GRAS is voor iedereen! Ervaring of leeftijd is niet belangrijk. Dus meld je aan, alleen, of samen met iemand, of mensen die je kent. Hoe tof als je samen met je moeder, huisgenoten, studievrienden, collega of vriendin op theater zit?

Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.