Meteen naar de inhoud

Extreem Luid & Ongelofelijk Dichtbij

Deze voorstelling is uitgesteld naar eind september

Wij zijn verheugd om onze nieuwste voorstelling aan te kondigen: de immersieve versie van Extremely Loud & Incredibly Close! Als de eerste theatergezelschap ooit dat deze roman tot leven brengt op het podium, zijn we erg trots op dit baanbrekende project.

Onze immersieve productie neemt je mee op een onvergetelijke reis, waarbij je wordt ondergedompeld in de kleurrijke en complexe wereld van de jonge Oskar Schell. Volg hem terwijl hij door de straten van New York City rent en de betekenis van het leven probeert te ontdekken na het verlies van zijn vader in de aanslagen van 9/11.

Duik in de wereld van Oskar’s fascinerende brein en dompel je onder in zijn zoektocht, naar het slot van dat ene sleuteltje, uit die envelop die hij vond in een vaas.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij onze voorstelling van Extremely Loud & Incredibly Close!

De voorstelling is 9+, net als Oskars leeftijd in het boek.
De voorstelling maakt gebruik van rook, flitsen, projectie en ander bewegend licht.
De voorstelling praat over rouw, verlies en de dood van een ouder.



Met:
Esmeralda Blaney Davidson, Hilda Bruinse, Jeroen Janssen, Joyce Ying, Kimberly Lynn Kuners of Koenders, Lobke Holland, Maran van der Oord, Noor Hendriks, Sanne van der Linden & Pepijn van den Berg.
Boek:
Jonathan Safran Foer
Bewerking, script, regie:
Nicky Ebbeng
Techniek:
Davy Gademan

Voor mensen met Autisme
We begrijpen dat sommige theatergangers extra ondersteuning nodig kunnen hebben, daarom bieden we speciale bronnen en ondersteuning voor mensen met autisme.

Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.