Ga naar de inhoud

DE OEDIPUS TRILOGIE


Alle 3 de stukken over Oedipus en zijn vervloekte familie op 1 avond als spannende muziektheaterproductie, 3,5 uur theater inclusief 2 pauzes van elk een kwartier waarin wat lekkers inbegrepen zit.

Deel 1 van de trilogie is natuurlijk Oedipus Rex, waarin een profetie uit het verleden doorwerkt in vandaag, het tweede, minder gespeelde stuk Oedipus te Colonus vormt de lijm en laat zien wat er na de gebeurtenissen van dit drama gebeurde. Deel 3, het iconische Antigone laat zien hoe de volgende generatie in Thebe op de puinhopen achtergelaten door deel 1 en 2 strijd voor zichzelf.

In een bruisende muziektheaterproductie, met live en elektronische muziek, koorzang en veel beweging spelen we ze alle drie. Klinkt als een onmogelijk taak, en daar houden we wel van. Verwacht een spectaculaire avond uit op het puntje van je stoel.

Cast:
Bert Donks, Clemens Ouwens, Frederieke Nieuwenhuis, Heidy de Bruin, Hilda Bruinsma, Jan van der Eerden, Jeannette Vriens, Jule Ziehm, Klaas Peters, Maran van der Oord, Marja Vink, Melian Alkemade, Pepijn van den Berg, Sanne van der Linden & Steven MallinckrodtTICKETS


Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.