Ga naar de inhoud

DE OEDIPUS TRILOGIE

GRASregisseur Nicky Ebbeng en muziektheatermaker Zola Westerhof duiken de komende tijd in 3 stukken van Sophocles, die publiek achter elkaar, met heerlijk Grieks eten eromheen voorgeschoteld krijgt.

Om de kwaliteit te waarborgen en in de hoop deze productie thuis in ons nieuwe theater te spelen verzetten we deze productie. Kaartkopers ontvangen mail.

Deel 1 van de trilogie is natuurlijk Oedipus Rex, waarin een profetie uit het verleden doorwerkt in vandaag, het tweede, minder gespeelde stuk Oedipus te Colonus vormt de lijm en laat zien wat er na de gebeurtenissen van dit drama gebeurde. Deel 3, het iconische Antigone laat zien hoe de volgende generatie in Thebe op de puinhopen achtergelaten door deel 1 en 2 strijd voor zichzelf.

In een bruisende muziektheaterproductie, met live en elektronische muziek, koorzang en veel beweging spelen we ze alle drie. Klinkt als een onmogelijk taak, en daar houden we wel van. Verwacht een spectaculaire avond uit op het puntje van je stoel.

Cast:
Bert Donks, Clemens Ouwens, Frederieke Nieuwenhuis, Heidy de Bruin, Hilda Bruinsma, Jan van der Eerden, Jeannette Vriens, Jule Ziehm, Klaas Peters, Maran van der Oord, Marja Vink, Mat Maijer, Melian Alkemade, Noor Hendriks, Pepijn van den Berg, Sanne van der Linden, Steven Mallinckrodt, Tati Gregoire.

Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.