Meteen naar de inhoud

Stages

GRAS zoekt Stagiairs vanaf september:
*  Stagiair Theater licht of geluid.
GRAS is een theatergezelschap dat 16 producties per jaar maakt. Grotendeels met amateurspelers, maar steeds vaker met professionele acteurs. Als technisch stagiair help je mee bij locatievoorstellingen, schoolvoorstellingen en eigen producties in onze studio. Daarnaast ondersteunen we gastbespelers van onze eigen ruimte in het Honigcomplex. Je werkt veel individueel, en krijgt veel vrijheid om licht of geluid te ontwerpen, maken, en waar nodig bij te huren of aanschaffen.

* Stagiair Kostuums/Kleding
Ben jij goed in het kopen van kleding, stylen van hysterische looks en kun je goed overweg met naald en draad of de naaimachine? Voor meerdere producties zoeken we een stagiair die verantwoordelijk is voor het beeld. In samenspraak met de regisseur ontwerp je looks en een beeld voor de voorstelling, vervolgens ga je binnen budget dat plan realiseren.

* Stagiairs Make up and Hair.
Wie GRAS zegt, denkt bij ons gezelschap aan pruiken, grime, drag, glitter en een flinke dosis hysterie. Bij veel van onze voorstellingen, waaronder maandelijks Moordnacht, gaan we los met transformaties, en niets is te gek. Van Asociale Tokkies, tot Tweede Wereldoorlog, Dragqueens met meerdere looks, Hypermodern of sprookjesfiguren, we hebben het allemaal gedaan. Ontwerp jij de looks voor de Tinnen Man of Wicked Witch of the West in onze versie van The Wizard of Oz? Laat jij acteurs verbaasd staan in de spiegel omdat ze nooit dachten er zo uit te kunnen zien? Dan is GRAS de plek om veel te leren!

Naast voorstellingswerk is er veel ruimte om te ontwerpen, te proberen. En we onderhouden onze pruikenvoorraad (ruim 60 lacefronts, lacetops en full lace wigs) en maak je tijdens een langere stageperiode een eigen Lacetopwig.

Alleen je Callsheetopdracht bij ons doen? Dat kan ook!

*  Stagiair Audiovisuele media (Grafisch Ontwerp en/of Video)
Studeer jij audiovisuele media of Grafisch Ontwerp? Bij GRAS kun je part time en full time aan de bak. En de richting bepaal je zelf. We houden van fotoshoots, trailers, teasers, behind the scenes materiaal en duidelijke vormgeving die in your face is.  Voor stagiairs AV gaan alle registers open, en je hebt veel vrijheid om zelf richting te geven aan je stage, voor Grafisch Ontwerp gaat het veel verder dan posters en flyers, we bedrukken grote vlakken, A0 rondes, Rollbanners, ons pand, onze ramen, een huisstijl voor een festival en 16 verschillende producties met hun eigen gezicht.

Zowel part time als fulltime is mogelijk. Meer weten? Neem contact op!

 

GRAS is een erkend leerbedrijf voor 7 MBO opleidingen:

  • Artiest Drama/Theater
  • Licht en Geluidstechniek
  • Allround Grimeur
  • Allround stand- en decorbouwer
  • Audiovisuele techniek & Grafische Vormgeving
  • Facilitair Leidinggevende
  • Medewerker evenementenorganisatie

Daarnaast staan we altijd open voor Maatschappelijke stages, of HBO stagiairs voor achter de schermen. Twijfel je of je bij GRAS je opdrachten kunt uitvoeren? Neem contact op!

 
 

Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.