Ga naar de inhoud

Wil jij geinterviewd worden over je vulva?

  • 1 min read

Alle deelnemers van De Vagina Monologen gaan tijdens het repetitieproces een gesprek aan met vaginabezitters uit Nijmegen en omgeving. Voor deze interviews zoeken we mensen die een vagina hebben, hadden of willen en die hier over willen praten. Alle thema’s zijn welkom, we zoeken juist inclusieve verhalen, en het hoeven zeker geen bijzondere verhalen te zijn, iedereen heeft een verhaal dat het luisteren waard is.

Aanmelden
Wil jij of iemand die je kunt in gesprek met een speler? Meld je aan via info@theatergroepgras.nl

Zelf meespelen?
Door uitval van spelers hebben we nog ruimte om aan te haken als speler. De Vagina Monologen is een montagevoorstelling waarvoor we zelf materiaal maken, zoeken en doen ontstaan. Jouw eigen inbreng op spel, materiaal, muzikaal of zanggebied is dus van essentieel belang. Meld je aan en haak op de maandagavonden aan.

Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.