Ga naar de inhoud

Een Nieuw huis voor GRAS: Stadstheater Nijmegen

  • 2 min read

Eindelijk is het officiëel! GRAS heeft na 3 jaar eindelijk weer een vaste eigen locatie, we noemen ons nieuwe pand Stadstheater omdat we los van een plek voor GRAS een plek voor de hele stad willen zijn. Je vind ons vanaf nu op de Coehoornstraat 22 in Nijmegen.

Ruimte huren?
Voor de zomer hebben we 3 ruimtes in de verhuur, een repetitie/speelstudio in de kelder waar 35 zitplaatsen zijn, en je met ongeveer 12 man fijn kunt repeteren. Een ruime danszaal boven van 180 m2 met spiegelwand. En een grote zaal waar 250 mensen in passen en je met iedere groep fijn kunt repeteren of vergaderen. Er is van alles mogelijk, en we zijn goed betaalbaar.

Meer weten? Mail naar info@theatergroepgras.nl

Hierboven zie je een plattegrond van de ruimtes. Niet voor iedere ruimte hebben we de vierkante meters scherp maar het geeft wel een beeld.

Binnenkort lanceren we de website voor het nieuwe pand.

Deze site gebruikt cookies. Bij gebruik van de site ga je hiermee akkoord.